Hvad er Outlan24?

Outlan24 er gaming og hygge med vennerne, omdrejningspunktet er computerspil i forskellige genrer. Alle kan være med her, uanset alder og level.

Formålet er at have et sjovt, skørt og hyggeligt døgn med dem, som har samme interesse som os selv.

Vi, skif eSport, ønsker at være medvirkende til at e-sport fremmes i Danmark i bredden.Vi har siden 2011 arrangeret mange netparties i forskellige størrelser og aldersgrupper i vores område. Vi mener det er vigtigt at alle på tværs af alder finder et forum, hvor de kan dele deres interesse for computerspil med andre.

Outlan24 er baseret på frivillig arbejdskraft og er en nonprofit forening. Vi er bare en stak computernørder og gamere, der har det sjovt med at arrangere netparties. Det betyder også, at vi kan lave en lidt billigere billetpris til jer;)

Ideen med Outlan24 blev til i sommeren 2017. Vi vil gerne lave en blanding af vores Lillelan og vores store Outlan, der varede en hel weekend. Selvfølgelig er der mange ting vi skal have styr på; lokaler, sovested, brandgodkendelse, hjemmesider, økonomi, internet, kabler og strøm, de frivillige hjælpere, vagtplan, koordinering af konkurrencer, opstilling af borde og stole. Disse ting er sket inden i ankommer – UNDER og EFTER eventet vil der være frivillige, der yder et flot stykke arbejde for at få det hele til at køre glidende. Vi er derfor meget glade for vores crew.

Det kribler altid i os, når vi åbner dørene og møder jer. Fedt at se jer glade og spændte, når i træder ind ad døren til Lan.